• Profile picture of Riggs Sears

    Riggs Sears

    3 years, 3 months ago

    Najít nejlepší mlýnek může cítit jako drtivou práce. Koneckonců, najdete několik značky a modely vybrat. fantastické mlýnek může zvýšení vaše smoothie výrobu znalosti, making i další příjemné setkání. pár důležité faktory jste by podívej se na zahrnovat trvanlivost snadné všestrannost a čištění.

    Měli Byste Jsou Zvláště investování do
    mixer , aby vybičovat chutné džusy a ovoce nápoje, Pár Charakteristiky by Měl Být na Pozoru, zatímco ještě Výběr Nejlepších mixéry pro smoothies:

    Vysoká Rychlost Motor

    efektivní high-speed motoru umožňuje lidé přidat zmrazené ovoce a zeleniny zatímco ještě dělat svěžím výmysly. Vysoké rychlost motors mohou snadno rozprašovat těžké složek, včetně semena na zlepšení textury a chuť smoothies.

    Metal-base

    Kovová základna jednotky více silné a dává rychlejší správce porovnání vinyl foundation mixér. Plastová základna jednotek typicky patří nižší motor vynikající a menší stability. zajišťuje váš mixér maximálně stability má vyrobit chutné smoothies.

    Různé Rychlost Nastavení

    Invest in a premium quality blender with assorted rate preferences. Většina mixéry nabídka 3 odlišný rychlostí, že lepší control textury a chuť. Kromě toho, přestože pár’puls funkce’ může ne pohled to nejvyšší musí-mít, může praktické pro sekání komponenty . High rychlost nastavení vám dává možnost rozdrtit ořechy a led v otázka minut.

    Built pro Daily-use

    Vydělávat zelené smoothies mohou vzít mýtné většina mixéry, proto zajistit machine je to odolní a postaven denně využití. Investovat v optimální/optimální zařízení pro může strávit nebo budete skončit ostřelování z delší mění vlastní model.

    Sklo vs. plastové džbány

    Mixéry come s buď a plast nebo sklo džbán. Zatímco vinyl věcí jsou více lehká váha a jednoduché handle, že jsou náchylné k poškrábání a může no ne vhodnou pro myčky nádobí. O na druhou stranu, sklo džbány funkce zlepšila vzhled a tak typicky nuly odolné. Však, skleněné džbány jsou normálně hlavní a může těžké výtah normal nadace. Výběr mezi /váš 2 obvykle vaří na něčí osobní preference.

    Dlouhodobá Záruka

    Investovat v nejvyšší kvalita mixér to dodáván s záruka. více záruka/ záruka může být že vyšší. dlouhodobé záruční bude podporovat uživatelů do rozhodnete vyzkoušet mixer získat různé odpovědnosti. Ověřit mixér obsahuje minimální 1 rok záruka, zejména pokud jste investice v zbrusu nová verze.

    Easy to Clean

    Organizování green smoothie může stala bordel snaha, zvláště v případě získat děti zapojených. Ověřit mixér zahrnuje odnímatelná přílohy což může snadno šikmé v myčce na nádobí. Mějte na paměti dotykové podložky jsou jednodušší na clean než drhnutí tlačítka. Smoothie zbytky mohlo get chytil až kolo tlačítka a přepínače, vedou k čistý up. Většina vzory jsou myčka bezpečné nebo/ může být pohodlně vlevo na máčet at dřez.

    Simple použití ovládacích prvků

    Invest in a blender with user friendly controllers. složitý přístroje může dostat složitý využít na normal nadace. Co to je nápad vhodné mixér zda je si pár hodin najít ven jak použít systém. Zajistit vzdělávací manuál snadno prohlížet a má, informace jak nejlepší použít tato zařízení.

Media

©2015 Check for Talent

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending
or

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

or

Create Account